Over ons

Sinds 1975 heeft Hans Disveld al voor meer dan 1 miljoen mensen de mooiste dagtochten mogen maken. Eerst voor Betuwe Express, daarna voor Bolderman Reizen en last but not least voor Arke-Tad uit Twente. Niet de minste touringcarbedrijven in Nederland. Dagtochtencentrale.nl is voor u hét bureau voor de niet-alledaagse groepsdagtochten. Deze tochten zijn speciaal ontwikkeld door Hans Disveld voor verenigingen en voor de touringcarbranche. Bij onze reizen houden wij natuurlijk zoveel mogelijk rekening met de specifieke wensen en fysieke gesteldheid van de passagiers. Deze is bij Personeelsverenigingen anders dan bij Ouderenverenigingen. Zoals rollator, rolstoel, invalidentoilet en geen drempels. Tijdens onze tochten staan extra aandacht van het personeel en complete begeleiding bij aankomst op locatie door de zeer deskundige gidsen altijd hoog in het vaandel. De verzorging tijdens onze dagtochten van koffie met gebak, koffietafel en diner is net even anders. Wij zoeken naar producten uit de streek en gaan als het even kan niet voor de standaard zaken, zoals de bekende koffie met appelgebak.

Dit is wat Dagtochtencentrale.nl van andere aanbieders onderscheidt. Na afloop horen we vaak van onze groepen “Bedankt voor jullie bijzondere aandacht en goede verzorging, het was een buitengewone mooie Dag Uit”.

Al naar gelang de plaats waar u vertrekt kunt u het ochtend programma ook op een andere manier invullen. Kijk bij de rubriek groepsdagtochten bij Reis-Bouwstenen voor suggesties en prijzen. De Reis-bouwstenen worden steeds verder uitgebreid en de prijzen die wij aan u berekenen zijn altijd de scherpste in de markt.