Home 9 Groepsdagtochten 9 Overijssel 9 OV009 – Snerttocht Tukkerland

OV009 – Snerttocht Tukkerland

Het is een echte “Snerttocht” door het altijd verrassende Tukkerland en dat levert ook nog heel veel spannende verhalen en grappige anekdotes op. Hoogtepunten van deze tocht naast de bijzonder lekkere huisgemaakte erwtensoep met worst is de leuke korte route door het Tukkerland.

Programma:

Vanaf uw woonplaats rijdt u via de grens Nederland/Duitsland naar het dichtbij gelegen Dorfgasthof Wissing in Alstätte gelegen naast de R.K. Kerk “Maria Himmelfahrt” uit de 16e eeuw. U dient om 12.15 uur te arriveren voor de huisgemaakte goedgevulde grote kop erwtensoep met worst, 2 Duitse broodjes, een met Schinken en de andere met katenspek. Nadat u echt uw buikje vol hebt, staat de gids al bij de bus als u om 13.30 uur instapt voor de 1,5 uur durende Tukkerlandroute. Hij zal u van het begin tot het einde boeien met zijn prachtige verhalen en anekdotes. Al met al een onvergetelijke middag die u langs weggetjes en gehuchten heeft gebracht waar u nog nooit geweest bent en van gehoord hebt. Als we tegen 15.00 uur terug zijn bij “Dorfgasthof Wissing” is het tijd voor een aperitief (voor eigen rekening). Als u om 16.00 uur weer naar huis vertrekt kunt u terugkijken op een bijzonder mooie dag.

Prijs bij minimaal 30 personen vanaf € 18,95 p.p. all inclusive
12.15 – 16.00 uur

Inclusief:

  • Inclusief de huisgemaakte grote kop erwtensoep;
  • de genoemde garnituur;
  • gidskosten Kris Kras Tukkerland.

Exclusief:

  • de kosten van het vervoer per touringcar.
van 01-10-2024 t/m 15-04-2025

Natuurlijk kan het programma, de tijden en de bovengenoemde verzorging worden aangepast, zoals u het hebben wilt. Prijzen op aanvraag.

Interesse in deze dagtocht?