Home 9 Groepsdagtochten 9 Overijssel 9 OV008 – Stamppottocht Tukkerland

OV008 – Stamppottocht Tukkerland

Het is één van de afwisselendste “wintertochten door Tukkerland”. Het is een manier om het Tukkerland in het kort beter te leren kennen. De streek is bekend door zijn glooiende landschap en zijn prachtige sagen en verhalen. Echte aanrader is de bijzonder uitgebreide en smaakvolle stamppot, waarbij u net zo vaak kunt opscheppen. Aansluitend de boeiende rondrit door het Tukkerland met onze welbespraakte gids. Aspecten, die zo typerend en kenmerkend zijn voor deze streek worden met veel humor aan u verteld.

Programma:

Vanaf uw woonplaats rijdt u naar Dorfgasthof Wissing in Alstätte gelegen naast de R.K. Kerk “Maria Himmelfahrt” uit de 16e eeuw. U arriveert om 12.15 uur voor het zeer goed verzorgd Stamppotbuffet bestaande uit: versbereide boerenkool, overheerlijke hutspot en zuurkool stamppot. Begeleid door overheerlijke uitgebakken speklapjes, huisgemaakte rookworst, gemarineerde ribbetjes, mini gehaktballetjes in jus, zelf gemaakte mosterd, diverse tafel zuurwaren. Nadat u echt uw buikje vol hebt gegeten, staat de gids al bij de bus als u om 13.45 uur instapt voor de ca. 2 uur durende Kris Kras Tukkerland route. Hij zal u van het begin tot het einde boeien met zijn prachtige verhalen en anekdotes en sagen. Al met al een onvergetelijke middag die u langs weggetjes en gehuchten heeft gebracht waar u nog nooit geweest bent en van gehoord hebt. Als we tegen 15.30 uur terug zijn bij “Dorfgasthof Wissing” is het tijd voor een drankje. Om 16.30 uur vertrekt u weer naar huis en kunt u terugkijken op een bijzonder mooie dag.

Prijs bij minimaal 30 personen vanaf € 25,95 p.p. all inclusive
12.15 – 16.30 uur

Inclusief:

  • Inclusief 3 verschillende vers gemaakte stamppotten;
  • genoemde vleessoorten;
  • de uitgebreide garnituur;
  • gidskosten.

Exclusief:

  • de kosten van het vervoer per touringcar.
van 01-10-2024 t/m 15-04-2025

Natuurlijk kan het programma, de tijden en de bovengenoemde verzorging worden aangepast, zoals u het hebben wilt. Prijzen op aanvraag.

Interesse in deze dagtocht?