OV013 - Snerttocht met rondrit Boerenmagie

Prijs bij minimaal 30 personen vanaf € 19,50 p.p. all inclusive vanaf 01-10-2023.

 

Vooral in de maanden met de R in de naam gaat vers gemaakte snert natuurlijk uitstekend samen met Boerenmagie in Twente, de magische belevingswereld die van oudsher deel uitmaakte van het leven op het platteland. De boeiende verhalen van onze gids en de unieke rondrit door het Twentse landschap, waarbij hij u met veel humor wijst waar de Boerenmagie tot leven komt, openen voor vele de ogen. Niet voor niets luidt het gezegde: “Boerenmagie, Iedereen heeft het, maar niemand weet het”. Boerenmagie is ter lering en vermaak, waarbij vermaak in dienst staat van de lering.

Programma:

Uw eigen touringcar rijdt door het Twentse Landschap naar Geesteren, waar we om ca. 12.15 uur bij “Herterij Twente” aankomen. U wordt op ”Delle de Braak” onthaald door onze gids.

Heeft u gekozen voor de uitgeserveerde “Snertmaaltijd” dan bestaat deze uit: huisgemaakte goed gevulde erwtensoep waarbij u gerust nog een tweede bord mag opscheppen en natuurlijk het bekende ovenverse wit puntbroodje met een flink stuk rookworst, begeleid door boerenmosterd en wat tafelzuur.

Als u hebt genoten van het bourgondische maal, wordt het om 14.00 uur tijd met onze gids de route Boerenmagie in Twente maken. Hij zal u van het begin af aan boeien met zijn prachtige sages, verhalen, legenden en anekdotes. Boerenmagie is heel oud, maar eigenlijk ook heel modern. Wie eenmaal met het virus Boerenmagie is besmet komt daar nooit meer vanaf. Gelukkig is het een aangename ziekte. Als we tegen 16.00 uur weer terug zijn bij Herterij Twente kunt u eventueel een aperitiefje bestellen (Eigen rekening). Om 17.00 uur vertrekt de touringcar weer huiswaarts en kunnen we terugkijken op een bijzonder magische middag.

Inclusief:
  • huisgemaakte goedgevulde erwtensoep;
  • ovenvers wit puntbroodje met een flink stuk rookworst, begeleid door boerenmosterd en tafelzuur;
  • korte filmimpressie Boerenmagie;
  • rondrit met gids route Boerenmagie.

Exclusief de kosten van het vervoer per touringcar. 

Natuurlijk kan het programma en de bovengenoemde verzorging worden aangepast, zoals u het hebben wil. Prijzen op aanvraag.


Contactformulier

Heeft u interesse in deze dagtocht? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier.
De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Aanhef*
Kies de gewenste aanhef
Voornaam*
Vul aub uw voornaam in
Achternaam*
Vul aub uw achternaam in
Organisatie
Vul aub uw achternaam in
Adres en woonplaats*
Vul aub uw adres en woonplaats in
Telefoonnummer
Vul aub uw achternaam in
E-mailadres*
Geef een geldig e-mailadres op
Datum dagtocht
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Geef aub het verwachte aantal personen op
Opmerkingen / Extra info
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kopie van uw aanvraag ontvangen?
Ongeldige invoer