OV010 - Stamppottocht met rondrit Boerenmagie

Prijs bij minimaal 30 personen vanaf € 19,50 p.p. all inclusive

 

Vooral in de wat killere maanden gaat vers gemaakte stamppot natuurlijk uitstekend samen met Boerenmagie in Twente, de magische belevingswereld die van oudsher deel uitmaakte van het leven op het platteland. De boeiende verhalen van onze gids en de unieke rondrit door het Twentse landschap, waarbij hij u met veel humor wijst waar de Boerenmagie tot leven komt, openen voor vele de ogen. Niet voor niets luidt het gezegde: “Boerenmagie, Iedereen heeft het, maar niemand weet het”. Boerenmagie is ter lering en vermaak, waarbij vermaak in dienst staat van de lering.

Voorbeeld programma:

Uw eigen touringcar rijdt door het Twentse Landschap naar Geesteren, waar we om ca. 12.15 uur bij “Herterij Twente” aankomen. U wordt op ”Delle de Braak” onthaald door onze gids.

Heeft u gekozen voor de stamppottocht in buffetvorm dan bestaat deze uit: versgemaakte Boerenkool, overheerlijke Preistamppot en de welbekende Hutspot. Natuurlijk geurende rookworst, gemarineerde ribbetjes en minigehaktballetjes in verse jus. Boerenmosterd en diverse tafelzuren zullen ook niet ontbreken. Schept u gerust een tweede keer op, want het staat er voor u. Als u hebt genoten van het bourgondische maal, wordt het om 14.00 uur tijd met onze gids de route Boerenmagie in Twente maken. Hij zal u van het begin af aan boeien met zijn prachtige sages, verhalen, legenden en anekdotes. Boerenmagie is heel oud, maar eigenlijk ook heel modern. Wie eenmaal met het virus Boerenmagie is besmet komt daar nooit meer vanaf. Gelukkig is het een aangename ziekte. Als we tegen 16.00 uur weer terug zijn bij Herterij Twente kunt u eventueel een aperitiefje bestellen (eigen rekening). Om 17.00 uur vertrekt de touringcar weer huiswaarts en kunnen we terugkijken op een bijzonder magische middag.

Inclusief:
  • 3 verschillende vers gemaakte stamppotten met 3 verschillende vleessoorten;
  • uitgebreide garnituur;
  • korte filmpresentatie Boerenmagie;
  • rondrit met Gids route Boerenmagie.

Exclusief de kosten van het vervoer per touringcar.

Natuurlijk kan het programma en de bovengenoemde verzorging worden aangepast, zoals u het hebben wil. Prijzen op aanvraag.


Contactformulier

Heeft u interesse in deze dagtocht? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier.
De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Aanhef*
Kies de gewenste aanhef
Voornaam*
Vul aub uw voornaam in
Achternaam*
Vul aub uw achternaam in
Organisatie
Vul aub uw achternaam in
Adres en woonplaats*
Vul aub uw adres en woonplaats in
Telefoonnummer
Vul aub uw achternaam in
E-mailadres*
Geef een geldig e-mailadres op
Datum dagtocht
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Geef aub het verwachte aantal personen op
Opmerkingen / Extra info
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kopie van uw aanvraag ontvangen?
Ongeldige invoer