OV008 - Stamppottocht Tukkerland

Prijs bij minimaal 30 personen € 23,50 p.p. all inclusive tot en met 31-03-2023.

 

Het is één van de afwisselendste “wintertochten door Tukkerland” Het is een manier om het Tukkerland in het kort beter te leren kennen. De streek is bekend door zijn glooiende landschap en zijn prachtige sagen en verhalen. Echte aanrader is de bijzonder uitgebreide en smaakvolle stamppot, waarbij u net zo vaak kunt opscheppen. Aansluitend de boeiende rondrit door het Tukkerland met onze welbespraakte gids. Aspecten, die zo typerend en kenmerkend zijn voor deze streek worden met veel humor aan u verteld.

Programma:

Vanaf uw woonplaats rijdt u naar Dorfgasthof Wissing, Kirchstrasse 14, Alstätte gelegen naast de R.K. Kerk “Maria Himmelfahrt” uit de 16e eeuw. U arriveert om 12.15 uur voor het zeer goed verzorgd Stamppotbuffet bestaande uit: versbereide boerenkool, overheerlijke hutspot en zuurkool stamppot. Begeleid door overheerlijke uitgebakken speklapjes, huisgemaakte rookworst, gemarineerde ribbetjes, mini gehaksballetjes in jus, zelf gemaakte mosterd, diverse tafel zuurwaren. Nadat u echt uw buikje vol hebt gegeten, staat de gids al bij de bus als u om 13.45 uur instapt voor de ca. 2 uur durende Kris Kras Tukkerland route. Hij zal u van het begin tot het einde boeien met zijn prachtige verhalen en anekdotes en sagen. Al met al een onvergetelijke middag die u langs weggetjes en gehuchten heeft gebracht waar u nog nooit geweest bent en van gehoord hebt. Als we tegen 15.30 uur terug zijn bij “Dorfgasthof Wissing” is het tijd voor een drankje. Om 16.30 uur vertrekt u weer naar huis en kunt u terugkijken op een bijzonder mooie dag.

Inclusief:
  • Inclusief 3 verschillende versgemaakte stamppotten;
  • genoemde vleessoorten;
  • de uitgebreide garnituur;
  •  gidskosten.

Exclusief de kosten van het vervoer per touringcar.

Natuurlijk kan het programma en de bovengenoemde verzorging worden aangepast, zoals u het hebben wil. Prijzen op aanvraag.


Contactformulier

Heeft u interesse in deze dagtocht? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier.
De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Aanhef*
Kies de gewenste aanhef
Voornaam*
Vul aub uw voornaam in
Achternaam*
Vul aub uw achternaam in
Organisatie
Vul aub uw achternaam in
Adres en woonplaats*
Vul aub uw adres en woonplaats in
Telefoonnummer
Vul aub uw achternaam in
E-mailadres*
Geef een geldig e-mailadres op
Datum dagtocht
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Geef aub het verwachte aantal personen op
Opmerkingen / Extra info
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kopie van uw aanvraag ontvangen?
Ongeldige invoer