OV001 - Dagtocht Boerenmagie in Twente

Prijs bij minimaal 30 personen vanaf € 40,50 p.p. all inclusive

 

Het is een van dé apartste routes bij uitstek, die een extra en interessante dimensie geeft aan de beleving van het Twentse landschap. De dagtocht “Boerenmagie in Twente” beoogt de magische belevingswereld die van oudsher deel uitmaakte van het leven op het platteland op een luchtige en begrijpelijke wijze aan u zichtbaar te maken, te verklaren en te vertalen naar het heden. Het is dé manier om de regio Twente beter te leren kennen en het landschap op een heel aparte en unieke manier te beleven. Hoogtepunten zijn de uitstekende verzorging op mooie locaties, de boeiende presentatie van onze gids en de unieke rondrit onder zijn leiding door het Twents/Duitse landschap, waarbij hij u met zeer veel humor wijst op de plaatsen waar de Boerenmagie tot leven komt. Boerenmagie is ter lering en vermaak, waarbij vermaak in dienst staat van de lering.

Programma:

Vanaf uw woonplaats rijdt uw bus door het Twentse Landschap naar Geesteren waar we om 12.15 uur aankomen bij “Herterij Twente”. Op ”Delle de Braak” wordt u met Twentse gastvrijheid onthaald door onze gids en wordt de magische koffietafel geserveerd inclusief een overheerlijke zelf gemaakte gehaktbal met lekkere jus. Na de lunch vertoont onze gids een korte filmpresentatie van een klein half uurtje over de Boerenmagie in Twente. Om 14.00 uur gaan we met uw bus en onze gids de route “Boerenmagie in Twente” en omstreken rijden. Hij zal u van het begin tot het einde boeien met zijn prachtige sages, verhalen, legenden en anekdotes. Boerenmagie is heel oud, maar eigenlijk ook heel modern. Wie eenmaal met het virus Boerenmagie is besmet komt daar nooit meer vanaf. Gelukkig is het een aangename ziekte. Als we tegen 16.30 uur weer terug zijn bij Herterij Twente kunt u eventueel een aperitiefje bestellen.(Eigen rekening) Om 17.00 uur serveren wij u een bijzonder drie gangen diner, “het Boerenmagie diner”. Op tafel staan kaarten met uitleg en betekenis van de Boerenmagie in de gerechten die u krijgt geserveerd. Vooraf zelf gemaakte  “boerensoep” met stokbrood en kruidenboter, hoofdgerecht “overheerlijke  boerenstoofpot” van zacht gegaard vlees uit Twente, geserveerd met een stampotje van seizoengroente en zelf gemaakte appelcompote. Als nagerecht vers bereide “Advocaatmousse”, een typisch dessert behorende bij de Boerenmagie. Om 18.45 uur vertrekken we weer naar huis en kunnen we terugkijken op een bijzonder magische dag.

Inclusief:
  • Magische koffietafel met gehaktbal;
  • Korte Filmpresentatie Boerenmagie;
  • Rondrit met Gids route Boerenmagie;
  • Boerenmagie 3-gangen diner.

Exclusief de kosten van het vervoer per touringcar.

Natuurlijk kan het programma, tijden en de bovengenoemde verzorging worden aangepast, zoals u het hebben wil. Prijzen op aanvraag.


Contactformulier

Heeft u interesse in deze dagtocht? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier.
De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Aanhef*
Kies de gewenste aanhef
Voornaam*
Vul aub uw voornaam in
Achternaam*
Vul aub uw achternaam in
Organisatie
Vul aub uw achternaam in
Adres en woonplaats*
Vul aub uw adres en woonplaats in
Telefoonnummer
Vul aub uw achternaam in
E-mailadres*
Geef een geldig e-mailadres op
Datum dagtocht
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Geef aub het verwachte aantal personen op
Opmerkingen / Extra info
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kopie van uw aanvraag ontvangen?
Ongeldige invoer