GD007 - Fiets en kano Smokkelarrangement

Prijs bij minimaal 30 personen vanaf € 59,50 p.p. all inclusive

 

Onze persoonlijke begeleiding en voortreffelijke verzorging zullen uw personeel een fantastische dag bezorgen. In 1992 was de grenscontrole door het verdrag Van Schengen voorbij en smokkelen niet meer lucratief. De verhalen en de grappige anekdote over hoe smokkelaars steeds weer nieuwe manieren bedachten om de commiezen te slim af te zijn, worden echter nog steeds met veel plezier verteld. Ze zijn ook voor de personeelsvereniging een leuke onderbreking tijdens de 1,5 uur durende fietstocht van Mallum naar het kanoverhuurbedrijf Ten Brincke aan de Duitse grens.

Programma:

U rijdt naar ”Uitspanning Het Muldershuis” in Mallum gelegen aan de rivier de Berkel, waar u om 12.00 uur voor de lunch arriveert. De tafels al smakelijk gedekt met diverse broodjes en oerbrood van de Mallumse Molen, roomboter, 2 soorten vleeswaren en kaas, zoetigheid en jam, zelf gemaakte kroket en natuurlijk koffie, thee of melk wat u wilt. Om 13.15 uur staan goed onderhouden fietsen voor u klaar om de leuke smokkelroute van 1,5 uur te fietsen door het Berkellandschap en langs rivier de Berkel.(beschrijving fietsroute inclusief, echter zonder smokkelverhalen en uitleg).

Indien u gekozen heeft voor onze goed gebekte gids, (altijd doen in combi met kanovaart, want zij zorgen voor een soepel verloop, hebben echter nooit de leiding en de verantwoording, die ligt altijd bij de Personeelsvereniging) zal er op markante punten een korte stop worden gehouden om u in te wijden in het kat en muis spel tussen de smokkelaars en de commiezen, maar U krijgt ook landelijk info over de omgeving. Aangekomen om 14.45 uur bij Recreatieboerderij Ten Brincke stallen we daar de fietsen. Vervolgens wandelen we naar de vlakbij gelegen rivier de Berkel. U stapt om 15.15 uur in de vierpersoons kano’s. Voordat u instapt, krijgt u van de gids een flesje met Bittertje mee voor onderweg. U vaart 2 uur stroomafwaarts naar de aanlegplaats, ca. vijf minuten lopen van het Muldershuis in Mallum. Onderweg moeten we wel twee keer de kano’s uit het water halen om de stuwen in de Berkel te passeren. Maar deze kano’s zijn absoluut niet zwaar. Als u ook hier gekozen heeft voor begeleiding door onze gids weet u zeker dat dit soepel zal verlopen, daarnaast is het altijd handig als u van hen wat tips krijgt hoe u het beste kunt sturen en roeien in uw kano. Om 17.45 uur zijn we terug bij het Muldershuis, tijd voor de welverdiende consumptie. Om 18.15 uur starten we met de door de kok van het Muldershuis zelf gemaakte ambachtelijk barbecue. Onbeperkt 5 soorten vlees, zoals Karbonade, Saté, Hamburger, Kipfilet, Lendebiefstuk.Mooi opgemaakte saladeschotels en warme gerechten. Huzarensalade, Aardappelsalade, Zalmsalade, Rauwkostschotel, Stokbrood en oerbrood met kruidenboter, Gebakken aardappels, Frites, 3 koude sauzen en Satésaus. In plaats van de barbecue kunt ook kiezen voor het warm/koud buffet met dezelfde ingrediënten. Het einde van de barbecue is om 20.45 uur. Kiest u voor het drankenarrangement van 3 uur, dan start dit op het moment dat om 17.45 uur arriveert bij het Muldershuis. Om 21.00 uur vertrekt u retour naar uw woonplaats.

Inclusief:
  • de Mallumse koffietafel met kroket;
  • fiets- en kanohuur;
  • gidskosten bij fiets- en kanotocht;
  • flesje met bittertje;
  • super de luxe barbecue of warm koud buffet.
Niet inclusief:
  • Extra Drankenarrangement; onbeperkt drinken voor 3 uur, toeslag € 18,00 p.p.
  • Kosten vervoer per touringcar.

Contactformulier

Heeft u interesse in deze dagtocht? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier.
De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Aanhef*
Kies de gewenste aanhef
Voornaam*
Vul aub uw voornaam in
Achternaam*
Vul aub uw achternaam in
Organisatie
Vul aub uw achternaam in
Adres en woonplaats*
Vul aub uw adres en woonplaats in
Telefoonnummer
Vul aub uw achternaam in
E-mailadres*
Geef een geldig e-mailadres op
Datum dagtocht
Ongeldige invoer
Aantal personen*
Geef aub het verwachte aantal personen op
Opmerkingen / Extra info
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Kopie van uw aanvraag ontvangen?
Ongeldige invoer